Roletta

Az egyszerűség és könnyű működtetés a roletta rendszereket az árnyékolástechnika klasszikus kedvencévé emelte. Lehúzva intimitást biztosít otthonának, míg felhúzva, szinte észrevétlenül enged gyönyörködtetni a kinti látványban.

Függőleges és ferde síkú felületek árnyékolására egyaránt alkalmas. Anyaga lehet fényzáró, ami teljes sötétséget biztosít és fényáteresztő, ami engedi a fény részleges beszűrődését. Alu pigment bevonatú textíliáink hatékonyan segítik a hő visszaverését.

Divatos megjelenés
A roletta rendszerek változatossága és a folyamatos fejlődés a részletekben rejlik. A különböző szerkezetek, mechanizmusok és textíliák lehetőséget adnak, hogy megtalálja az otthonához legjobban illő megoldást. Választhat elegáns tokozott, vagy filigrán tok nélküli szerkezetet, lefutó sínes vagy oldalmegvezetés nélküli rendszert. A textília hangulatteremtő képességének köszönhetően bármely helyiségben alkalmazható. A halvány pasztellszínű ponyva nyugalmat kölcsönöz otthonának, vagy ha inkább dekorálna árnyékolójával, ajánljuk figyelmébe az élénkebb árnyalatokat!

Kiválóan alkalmas fürdőszoba, hálószoba vagy akár gyerekszoba sötétítésére is. A textília taszítja a szennyeződéseket, így a por vagy a gyerekek apró kéznyomai sem látszódnak meg rajta. Energiatakarékossági szempontból is nagy a jelentősége, hiszen hozzájárul fűtési és hűtési elektromos számláinak csökkentéséhez.

Gyakorlati haszna mellett, fontos kiemelni dekoráló funkcióját, a roletta otthona díszévé válhat. A textília taszítja a szennyeződéseket és a gombásodás ellen is tökéletesen véd.

Sokszínű alkalmazhatóság
Működése egyszerű, a textília egy alumínium tengelyre tekeredik fel, melynek alsó részében nehezékként egy alumínium profil helyezkedik el. A mozgató mechanizmus lehet rugós, gyöngyláncos vagy motoros. Az utóbbi esetben, a motorhoz különböző vezérlő elektronikák rendelhetők. Nagy előnye, hogy olyan helyekre is felszerelhető, ahol nem alkalmazható hagyományos függöny. Építhető oldalfalra, mennyezetre és ferde síkú nyílászárókra.

Praktikus és esztétikus, népszerű és költségkímélő árnyékolástechnikai megoldás. Igényre szabottan hétféle rendszert biztosítunk: négyféle Umbroll Module, tokozott Umbroll Multicassette, tetőtéri Umbroll Skylight, és Umbroll Zebra sávroló szerkezeteket.